Codornìu Raventos flytter til Altia

Codornìu Raventos flytter distribusjonen av sine merkevarer tilbake til Altia og datterselskapet Premium Wines.

Altia Corporation kunngjør i dag at selskapet har inngått en avtale med Codornìu Raventos om å gjenoppta distribusjonen av Codornìu Raventos portefølje i det norske markedet. Porteføljen inkluderer: Codornìu, Delapierre, Viña Pomal, Raimat og Scala Dei. Etter å ha holdt hus hos en annen importør et par år, ønsket Codornìu nå å returnere til Altia.

Nacho Alonso, Continental Europe Director i Codornìu Raventos, sier i en kommentar om returen til Altia, "Vi er glade for å være hjemme igjen, og gleder oss til å forsterke samarbeidet med Altia og sette mål sammen for å bringe våre merkevarer til toppen".

Administrerende direktør i Altia, Frode Hellmann, sier i kunngjøringen: "Det gleder oss å se at vår tidligere partner ser Altias vekst og fremgang og ønsker å bli representert av Altia på det norske markedet igjen. Codornìu har spennende produkter som passer inn i vår eksisterende portefølje. Vi ser frem til å gjenoppta samarbeidet og bygge merkenavnene til Codornìu Raventos i det norske markedet".

Les hele pressemeldingen her