Altia og Distell utvider det nordiske samarbeidet til også å omfatte Skotsk whisky

Altia Plc og Distell Group Limited har inngått en avtale om import og distribusjon av Distell International’s Scotch whisky. Avtalen gjør at Altia eksklusivt vil representere Distell sin internasjonale portefølje i retail og HoReCa i Sverige, Finland, Norge, Danmark, og i Travel Retail fra oktober 2016.

Vi har hatt et meget vellykket samarbeid med Distell på vin og likør med blant annet hvitvinen Zonnebloem Chardonnay og den verdenskjente kremlikøren Amarula, som begge har et årlig volum på rundt 50.000 liter per år på Vinmonopolet. Vi ser nå frem til også å være partnere på brennevin. Ettersom whisky-kategorien generelt og skotsk whisky spesielt vokser i Norge, vil Distell sine anerkjente merkevarer passe godt inn i vår eksisterende portefølje av partnermerker, sier Frode Hellmann, Commercial Director i Altia i Norge.

- Altia har vist seg å ha en sterk organisasjon med engasjement og evne til salgsvekst av vår vinportefølje og Amarula kremlikør i Norden. Vi er glade for å ha en så sterk regional partner til videreutvikling og vekst av vår premium brennevinsportefølje i regionen, sier Jörgen Andersson, regionsjef, Norden og Sør-Europa i Distell Europe Ltd.

 

Les hele pressemeldingen her

 

Kontakt:

Interbev AS

Harbitzalléen 2 A

0275 Oslo

Tel: +47 21 50 18 00

post@altia.no   

Commercial Director, Frode Hellmann, Altia Norge tlf: +47 91758909