Interbev AS overtar distribusjonen av merkevarene til Fratelli Branca Distillerie S.r.l.

Pressemelding - 15. juni 2016

1. juli 2016 overtar Interbev AS distribusjonen av merkevarene til Fratelli Branca Distillerie S.r.l. fra  Bacardi.

Interbev AS, datterselskap i Altia Corporation kunngjør i dag at selskapet har inngått en avtale med Fratelli Branca Distillerie S.r.l. om å distribuere Fratelli Brancas portefølje i det norske markedet, fra 1. juli 2016. Porteføljen inkluderer;  Fernet Branca, Brancamenta, Sambuca Oro Borghetti, Caffè Borghetti og Grappa Candolini. Interbev distribuerer allerede Vermouth porteføljen til Fratelli Branca Distillerie S.r.l. som består av Carpano, Punt E Mes og Antica Formula.

 

Elisa Vignuda, Regional eksportsjef hos Fratelli Branca, sier i en kommentar til utnevnelsen av Interbev AS; «Vi er glade for å være på lag med en partner som er helt på linje med våre strategiske og forretningsmessige mål. Begge selskapene ser frem til å jobbe sammen for å kunne åpne for betydelig vekstpotensial i porteføljen for det norske markedet. For alle deler av verdikjeden og i alle relevante kanaler.»

Administrerende direktør i Interbev, Frode Hellmann , sier i kunngjøringen; «Vi har stor tro på vekst i Fratelli Brancas kvalitetsportefølje i Norge fordi produktene passer godt inn i vår eksisterende portefølje. Selskapene er allerede etablert forretningspartnere da Interbev selger og distribuerer Carpano, Punt E Mes og Antica Formula. Vi ser frem til et utvidet samarbeid med Fratelli Branca og vil sikre en smidig overgang.»

 

Les hele pressemeldingen her


Kontakt: 

Interbev AS
Harbitzàlen 2A
0213 Oslo
Tel. +47 21 50 18 00
post@altia.no

 

Frode Hellmann, Commercial Director +47 91758909
Sabrina Stuvland, Category Director +47 92215729