Koskenkorva Vodka tilbake til sine røtter

Koskenkorva vodka er den ikoniske vodkaen fra den lille landsbyen med samme navn
og knapt 3000 innbyggere, vest i Finland. De fleste innbyggerne er tilknyttet
vodkaproduksjonen, og de er stolte av det de gjør og produktet de lager. Og det har de
god grunn til. Grunnlagt på kildevann som er så rent at det ikke behøver filtrering, og
naturlige råvarer som alle er høstet innenfor 2 mil fra landsbyen, skiller Koskenkorva
vodka seg fra de fleste andre vodkamerker. Denne våren lanserer Koskenkorva vodka
sitt nye flaskedesign, samt tre nye smaker, som enda bedre representerer merkevarens
arv – vodkaen fra landsbygda.

I Koskenkorva legger de sin stolthet i å lage vodka med førsteklasses smak og kvalitet.
Dette gjenspeiles i hvert steg av produksjonsprosessen, som at de benytter seg av
kontinuerlig destillasjon, og at de utelukkende bruker lokale, naturlige råvarer. En av
de viktigste ingrediensene i fremstillingen av vodka er bygg. Koskenkorva vodka har
dyrket frem de tre byggartene, Kunnari, Saana og Erkki, for bruk eksklusivt i sin
vodka, med fokus på egenskaper som gir vodkaen den gode smaken. Ikke noe annet
bygg i verden vokser på høyere breddegrad enn bygget som brukes i Koskenkorva
vodka. Vekstsesongen på de nordlige breddegrader er kort, med lange, lyse dager
som sikrer at bygget blir godt modent før innhøsting.
Koskenkorva går våren i møte med et nytt, lekkert flaskedesign. Flasken er designet
av svenske Nicklas Engsäll. Han ønsket å gi flasken et design som visuelt kunne gjengi
Koskenkorvas historie. Den lett gjenkjennelige trekorken og opprinnelsesstempelet
fra 1953, gjenspeiler vodkaens høye kvalitet og ingrediensenes naturlige opphav. De
nye smakene er Sauna Barrel, Blueberry Juniper, og Lemon Lime Yarrow.