Larsen Cognac feirer 90-årsjubileum

Larsen Cognac fyller 90 år i 2016. For å feire dette, lanserer huset en ny Cognac som uttrykker den samme stilen som Larsen Cognac hadde for 90 år siden. "Larsen tribute to Jens Reidar 90th Anniversary Cognac" er en hyllest til Jens Reidar Larsen, grunnleggeren av Larsen Cognac.

 

Larsen Tribute to Jens Reidar 90th Anniversary Cognac
Inspirert av de første utgavene til Larsen Cognachus, har Master Blender Robert Andrieux produsert en overlegen blend som hedrer den legendariske stilen til Larsen Cognac som er elegant, ren og fruktig. Den frostede midnattsblå flasken gir en moderne visjon av en gammel Larsen flaske.

 

Larsen Drakkar
Drakkar vikingskip ble laget i 1952 som en hyllest til den nordiske opprinnelsen til grunnleggeren og har siden blitt det ikoniske symbolet på Cognachuset. For å feire Larsens 90 års lange historie lanserer Cognachuset en ny limited edition av Drakkar Vikingskip.
Med sitt fruktige uttrykk, renhet og eleganse, var og er Reidars stil fortsatt unik i Cognac. Cognachuset Larsen fortsetter i sin grunnleggers eventyrsånd og bruker fortsatt hans blanding, som fortsatt i dag er en hemmelighet.

 

Les hele pressemeldingen her

 

For mer informasjon kontakt:

 

Category Brand Manager Julie Skui-Dahl, Altia Norge Tlf: +47 994 22 956