Roblin Sancerre Origine Blanc

Roblin Sancerre Origine Blanc
/
Passer til:
skalldyr fisk lyst kjøtt
Vinmonopol nr. 5088001
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: skalldyr fisk lyst kjøtt

Produsentbeskrivelse

Brødrene Matthias og Emile Roblin overtok driften av vingården på ca. 8 hektar etter sin far og onkel i 1999. Brødrene fremstiller forfriskende og tiltalende viner. Allerede med sin første årgang fikk de flere utmerkelser, og deres 2003 årgang ble i sin tid utmerket til den beste Sancerre'n i World wine Awards.

Produktinformasjon

En flott Sancere med en fyldig, kremet og mineralsk stil.

Smaksnotater

Strågul farge. Veldig mineralsk med konsentrert lime og hylleblomster på nesen. Forfriskende fruktsyrer i munnfølelsen. Fin lengde.
/
Passer til:
skalldyr fisk lyst kjøtt
Vinmonopol nr. 5088001
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Matthias et Emile Roblin
Type:
Hvitvin
Land:
Frankrike
Region:
Loire
Område:
Sancerre
Klassifikasjon:
AOC Sancerre
Årgang:
2016
Druetyper:
100 % Sauvignon Blanc
Vinifikasjon:
Fermentasjon med naturlig gjær i ståltanker i 2-3 uker ved 18-22 grader. Modning på bunnfallet et par måneder med batonage ut i fra hvordan god årgangen er. Lett filtrering før tapping på flaske.
Lagring:
Ingen fatlagring
Holdbarhet:
3-5 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
9-12 °C
Alkoholvol:
12.5%
Syre:
6,9 g/l
Sukker:
2,5 g/l
Volum:
75 cl
I kasse:
12
Emballasje:
Glass
Selskap :
Bibendum
Vinmonopol nr. 5088001
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 199.90,-
Passer til:
skalldyr fisk lyst kjøtt
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information