Villa Borghetti Soave Classico

Villa Borghetti Soave Classico
/
Passer til:
aperitif skalldyr fisk
Vinmonopol nr. 5140101
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 114.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: aperitif skalldyr fisk

Produsentbeskrivelse

Historien til Pasqua startet i Verona, i 1925 med brødrene Pasqua (I 2015 feiret Pasqua 90 års jubileum!). I dag pågår en gradvis overtakelse fra 2. generasjon (de tre brødrene Giorgio, Carlo og Umberto Pasqua) til en ung 3. generasjon. Riccardo Pasqua er nå leder for global markedsføring samt det nord-amerikanske markedet, Cecilia Pasqua reiser verden rundt som Pasquas vinambassadør, Carlotta Pasqua er ansvarlig for PR og Giovanni Nordera er ansvarlig for produksjonen. Pasqua bygget en ny vingård i 1993 med den mest moderne teknologien og denne befinner seg i San. Felice, nord-øst for Verona. Pasqua eier 60 hektar med vinmark og har livslange kontrakter med dedikerte druedyrkere i Valpolicella-området, men også i Puglia og på Sicilia.

Produktinformasjon

Villa Borghetti Soave passer spesielt godt til lett krydrede pastaretter, risotto, og retter av kokt og grillet hvit fisk. Flasken er laget av lettere glass enn vanlig slik at CO2-utslipp under transport reduseres betraktelig.

Smaksnotater

Lys gul, delikate aromaer av sitron, sitrusfrukter, fersken og aprikos. Lang elegant finish.
/
Passer til:
aperitif skalldyr fisk
Vinmonopol nr. 5140101
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 114.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Pasqua
Type:
Hvitvin
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Soave
Klassifikasjon:
DOC Soave Classico
Årgang:
2015
Druetyper:
70 % Garganega, 15 % Chardonnay, 15 % Trebbiano di Soave
Vinifikasjon:
Druene håndplukkes, presses og avstilkes. Druene presses etter en kort maserasjon (skinnkontakt) og mosten kjøles ned til 10 grader. Utvalgt gjær tilsettes og gjæringen, som tar 10-12 dager, skjer ved 18 grader. Etter gjæringen ligger vinen på bunnfallet i ca. 2 måneder.
Lagring:
Ingen fatlagring
Holdbarhet:
1 år bør drikkes ung
Serveringstemperatur:
10-12 °C
Alkoholvol:
12.5%
Syre:
6,0 g/l
Sukker:
7,5 g/l
Volum:
75 cl
I kasse:
6
Emballasje:
Glass
Selskap :
Strøm
Vinmonopol nr. 5140101
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 114.90,-
Passer til:
aperitif skalldyr fisk
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information