Casa Vittorino Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Magnum

Casa Vittorino Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Magnum
/
Passer til:
aperitif skalldyr fisk sushi lyst kjøtt dessert, kaker og søt frukt kun drikke
Vinmonopol nr. 331605
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 349.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: aperitif skalldyr fisk sushi lyst kjøtt dessert, kaker og søt frukt kun drikke

Produsentbeskrivelse

Paolo og Giorgio Polegato grunnla Astoria i 1987, og kommer fra en gammel vinmaker familie i Veneto.De gjorde seg bemerket tidlig og er i dag en av de ledende produsentene av Prosecco i DOCG sonen Conegliano – Valdobbiadene.

Produktinformasjon

Vinmarkene ligger mot vest på ca.150 moh. Og alderen på vinstokkene er mellom 15 og 20 år.

Smaksnotater

Fine mineraler på nesen med lett duft av friske pærer og sitrusfrukter. Lett fruktighet og friskhet på smak, med behagelig lengde i avslutningen.
/
Passer til:
aperitif skalldyr fisk sushi lyst kjøtt dessert, kaker og søt frukt kun drikke
Vinmonopol nr. 331605
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 349.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Casa Vittorino
Type:
Musserende
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Valdobbiadene
Klassifikasjon:
DOCG Prosecco Superiore Valdobbiadene
Årgang:
2015
Druetyper:
100 % Glera
Vinifikasjon:
Druene håndplukkes og selekteres i midten av september når de har fått den riktige modenheten. Gjæringen starter etter pressingen, ved kontrollert temperatur på 8-10 grader, for noen få timer. Ved forsiktig pressing bevarer du den fine mosten og den primære gjæring finner sted i ståltankene ved 16 grader med naturlig gjær. Den nye vinen blir stukket om og det groveste bunnfallet blir fjernet, før vinen lagres i ståltankene med fin bunnfall i 2-3 uker. Andregangs gjæring finner sted etter dette og varer i 30 dager, og moussen/boblene i vinen finner sted. Etter en lett filtrering i noen få uker , blir vinen tappet på flasket og lagret i noen måneder.
Lagring:
Ingen fatlagring
Holdbarhet:
3-6 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
6-8 °C
Alkoholvol:
11.5%
Syre:
6,5 g/l
Sukker:
10,0 g/l
Størrelse:
1.5
I kasse:
6
Emballasje:
BTL
Selskap :
Bibendum
Vinmonopol nr. 331605
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 349.90,-
Passer til:
aperitif skalldyr fisk sushi lyst kjøtt dessert, kaker og søt frukt kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information