Cecilia Beretta Ripasso Magnum

Cecilia Beretta Ripasso Magnum
/
Passer til:
storfe småvilt og fugl grillede retter pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 5111705
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 469.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: storfe småvilt og fugl grillede retter pasta/pizza ost kun drikke

Produsentbeskrivelse

Den lille eiendommen, Cecilia Beretta, ligger i hjertet av Valpolicella Classico, og den ble født på 1980-tallet. Som en av de første produsentene i området så begynte de å beplantet sine vinmarker med dobbelt gouyot, noe som de fleste produsenter har gått over til i dag. Vinmarkene til Cecilia Beretta ligger i gjennomsnitt 150 m.o.h. og de har et kalkholdig jordsmonn. Produksjonen er svært begrenset, og hovedmålet er å frembringe terroir viner som reflekterer jordsmonn, områdets unike kvaliteter og tradisjoner.

Produktinformasjon

Cecilia Beretta Ripasso er laget på bunnfallet av Amarone, og produksjonen av 75cl flasken er kun 30-40 000 per år. Magnumflasken produseres i meget begrenset antall og kommer i en lekker gaveeske i sort og gull.

Smaksnotater

Granatrød farge, duft av mørke kirsebær, plommer, lett tørkede bær og krydder. Fyldig, konsentrert og fruktig vin med god syre, lang ettersmak og bløte, integrerte tanniner. En meget elegant vin.
/
Passer til:
storfe småvilt og fugl grillede retter pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 5111705
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 469.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Az. Agr. Cecilia Beretta
Type:
Rødvin
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Valpolicella
Klassifikasjon:
DOC Valpolicella Superiore
Årgang:
2011
Druetyper:
65 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Negrara, 5 % Corvinone
Vinifikasjon:
Druene presses og fermenterer i 15 dager under 24-25 grader C. Vinen lagres så på tank før den igjen fermenterer på bunnfallet av Amarone i februar. Lagres så 12 mnd på fat, kun 30% nye, etterfulgt av 8-12 mnd på flaske.
Lagring:
12 mnd på eikefat
Holdbarhet:
4-6 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
17-19 °C
Alkoholvol:
13.5%
Syre:
5,6 g/l
Sukker:
7 g/l
Størrelse:
1.5
I kasse:
1
Emballasje:
BTL
Selskap :
Strøm
Vinmonopol nr. 5111705
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 469.90,-
Passer til:
storfe småvilt og fugl grillede retter pasta/pizza ost kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information