Gianni Tessari Due Veneto Rosso

Gianni Tessari Due Veneto Rosso
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl grillede retter storvilt pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 5390501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 139.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl grillede retter storvilt pasta/pizza ost kun drikke

Produsentbeskrivelse

Marcato er kjent for sitt fokus på druen Durella og produksjon av musserende viner på denne druene, kalt Durello. Marcato produserer sine musserende viner enten på tradisjonell metode med annengangsgjæring på flaske eller på charmat-metoden hvor annengangsgjæring foregår på tank. Ønologen Gianni Tessari er et kjent navn innen vinproduksjon i Veneto. Siden 80-tallet har han sin signatur på en mengde viner, mange med internasjonale utmerkelser. I 2013 startet Marcato og Gianni Tessari sitt samarbeid, hvor merkenavnet Marcato representerer de musserende vinene, mens merkenavnet Gianni Tessari representerer de røde og hvite vinene.

Produktinformasjon

Rubinrød. Rød frukt, kirsebær, moreller, kryddertoner og hint av fat. Fruktig, med god fylde og bløte tanniner. Lang ettersmak.

Smaksnotater

Rubinrød. Rød frukt, kirsebær, moreller, kryddertoner og hint av fat. Fruktig, med god fylde og bløte tanniner. Lang ettersmak.
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl grillede retter storvilt pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 5390501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 139.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Az Agr Marcato
Type:
Rødvin
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Veneto
Klassifikasjon:
Veneto
Årgang:
2013
Druetyper:
Merlot, Cabernet Franc
Vinifikasjon:
Håndplukkede druer. Tradisjonell vinifikasjon. Fermentert på ståltanker.
Lagring:
Lagret på store eikefat i 24 mnd.
Holdbarhet:
3-5 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
16-18 °C
Alkoholvol:
12.5%
Syre:
5,5 g/l
Sukker:
8 g/l
Størrelse:
0.75
I kasse:
12
Emballasje:
BTL
Selskap :
Bibendum
Vinmonopol nr. 5390501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 139.90,-
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl grillede retter storvilt pasta/pizza ost kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information