Villa Borghetti Ripasso

Villa Borghetti Ripasso
/
Passer til:
storfe lam og sau storvilt
Vinmonopol nr. 4966901
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 169.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: storfe lam og sau storvilt

Produsentbeskrivelse

Historien til Pasqua begynte i Verona i 1925 (i 2015 feiret Pasqua 90 års-jubileum!) med de tre brødrene, Giorgio, Carlo og Umberto Pasqua. I dag pågår en gradvis overtakelse fra 2. generasjon til en ung 3. generasjon. Riccardo og Alessandro Pasqua er nå leder for global markedsføring samt det nord-amerikanske markedet. Cecilia Pasqua reiser verden rundt som Pasquas vinambassadør, Giovanni Nordera er ansvarlig for vinproduksjonen. Pasqua sin vingård ble bygget i 1993 med den nyeste moderne teknologien og befinner seg i San Felice, nord-øst for Verona. Pasqua eier 60 hektar med vinmark og har livslange kontrakter med dedikerte druedyrkere i Valpolicella-området, men også i Puglia og på Sicilia.

Produktinformasjon

En ripasso-vin fra Villa Borghetti, produsert på anmodning fra det norske markdet. Dette er en rimelig vin som gir massevis for pengene. Den anbefales spesielt til lam og kraftige oster.

Smaksnotater

Rubinrød farge, intens aroma av ville kirsebær og rips, med et noe brent preg. Rik og fyldig vin med velduftende og runde tanniner.
/
Passer til:
storfe lam og sau storvilt
Vinmonopol nr. 4966901
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 169.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Pasqua
Type:
Rødvin
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Valpolicella
Klassifikasjon:
DOC Valpolicella Classico Superiore
Årgang:
2013/2014
Druetyper:
60 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Corvinone, 10 % Negrara
Vinifikasjon:
Andre gangs gjæring av Valpolicellavin på pressrestene etter Amarone. Ripasso-prosessen gi vinen ekstra kompleksitet.
Lagring:
10 mnd på eikefat, etterfulgt av 8-12 mnd på flaske
Holdbarhet:
6-8 år fra angitt årgang
Serveringstemperatur:
16-18 ° C
Alkoholvol:
13.5%
Syre:
5,8 g/l
Sukker:
9,0 g/l
Volum:
75 cl
I kasse:
6
Emballasje:
Glass
Selskap :
Strøm
Vinmonopol nr. 4966901
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 169.90,-
Passer til:
storfe lam og sau storvilt
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information