Villa Borghetti Valpolicella BIB

Villa Borghetti Valpolicella BIB
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 2882706
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 429.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl pasta/pizza ost kun drikke

Produsentbeskrivelse

Historien til Pasqua begynte i Verona i 1925 (i 2015 feiret Pasqua 90 års-jubileum!) med de tre brødrene, Giorgio, Carlo og Umberto Pasqua. I dag pågår en gradvis overtakelse fra 2. generasjon til en ung 3. generasjon. Riccardo og Alessandro Pasqua er nå leder for global markedsføring samt det nord-amerikanske markedet. Cecilia Pasqua reiser verden rundt som Pasquas vinambassadør, Giovanni Nordera er ansvarlig for vinproduksjonen. Pasqua sin vingård ble bygget i 1993 med den nyeste moderne teknologien og befinner seg i San Felice, nord-øst for Verona. Pasqua eier 60 hektar med vinmark og har livslange kontrakter med dedikerte druedyrkere i Valpolicella-området, men også i Puglia og på Sicilia.

Produktinformasjon

En fruktig rødvin fra Villa Borghetti, nå i praktisk boks. Vinen passer spesielt godt til pasta med kjøttsaus, gryteretter og dampet torsk.

Smaksnotater

Rubinrød farge. Elegant duft av moreller, kirsebær, vanilje og friske urter. Velbalansert vin med lang, god ettersmak.
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl pasta/pizza ost kun drikke
Vinmonopol nr. 2882706
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 429.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Pasqua
Type:
Rødvin
Land:
Italia
Region:
Veneto
Område:
Veneto
Klassifikasjon:
DOC Valpolicella
Årgang:
2014
Druetyper:
70 % Corvina, 20 % Rondinella, 10 % Molinara
Vinifikasjon:
Tradisjonell vinifikasjon med skinnkontakt i 10-12 dager etterfulgt av malolaktisk gjæring.
Lagring:
3-6 måneder på franske barriques
Holdbarhet:
Konsumferdig
Serveringstemperatur:
16-18 °C
Alkoholvol:
12.5%
Syre:
5,6 g/l
Sukker:
2,0 g/l
Volum:
300 cl
I kasse:
4
Emballasje:
BIB
Selskap :
Strøm
Vinmonopol nr. 2882706
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 429.90,-
Passer til:
lyst kjøtt storfe lam og sau svin småvilt og fugl pasta/pizza ost kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information