Two Oceans Shiraz

Two Oceans Shiraz
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe svin pasta/pizza kun drikke
Vinmonopol nr. 1469501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 109.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
Passer til: lyst kjøtt storfe svin pasta/pizza kun drikke

Produsentbeskrivelse

Distell er blant verdens 10 største vin og brennevinsprodusenter, og er et resultat av en sammenslåing av Distillers Corporation og Stellenbosch Farmers Winery i 2000. Filosofien bak Distell er at man ved å stå sammen oppnår enda høyere kvalitet og at alle tilknyttede eiendommer og vinhus kan nyte godt av dette samarbeidet. Two Oceans har fått navn etter de to verdenshavene som møtes ved Kapp det Gode Håp - Atlanterhavet og det Indiske Hav. Vinmarkene kjøles ned av vinder fra kysten på dagtid, og nattetemperaturen er betydelig lavere. Dette gjør at druene modner sakte og produserer velbalansert frukt med fin syre.

Produktinformasjon

Druene er fra forskjellige vinmarker i kyst området, (Coastal Region) og ligger mellom 50-150 moh.

Smaksnotater

Mørk fiolettrød. Ung, krydret aroma med preg av søte, mørke bær og litt røyk.
/
Passer til:
lyst kjøtt storfe svin pasta/pizza kun drikke
Vinmonopol nr. 1469501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 109.90,-
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.

Spesifikasjoner

Produsent:
Distell
Type:
Rødvin
Land:
Sør-afrika
Region:
Western cape
Område:
Stellenbosch
Klassifikasjon:
Western Cape
Årgang:
2014
Druetyper:
45 % Merlot, 40 % Shiraz, 15 % Cabernet Sauvignon
Vinifikasjon:
Druene har vokst på bush-vinstokker i Stellenbosch, Paarl og Worcester-distriktet. Vinstokkene er fra 10 til 25 år gamle. Jordsmonnet består blant annet av granitt. Noen av vinmarkene har bevanningsutstyr. Druene blir høstet manuelt i februar og mars. Mosten blir gjæret med skallet i 4 dager for å utvinne fruktighet og farge. Deretter blir skallet fjernet. Malolaktisk gjæring blir gjennomført. Vinen blir lagret i ståltanker i 9 måneder og 20 % av vinen blir tilført franske eikestaver i tankene.
Lagring:
Ingen lagring
Holdbarhet:
2-3 år fra etikettens årgang
Serveringstemperatur:
14-16 °C
Alkoholvol:
13.5%
Syre:
5,6 g/l
Sukker:
6,8 g/l
Størrelse:
0.75
I kasse:
6
Emballasje:
BTL
Selskap :
Strøm
Vinmonopol nr. 1469501
Vinmonopol kategori: BU
Vinmonopol pris: 109.90,-
Passer til:
lyst kjøtt storfe svin pasta/pizza kun drikke
/
Er du tilknyttet bransjen? Logg inn eller registrere deg for mer informasjon.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger.
Nærmere informasjon finner du her.
No information